Skip to content
Vinkenstraat 54, Zaandam
Menu

DIRECT BOEKEN

Over ons

Home Over ons

Montroos Vergaderingen & Presentaties

Wij doen (bijna) alles voor een perfecte service

Montroos Vergaderingen & Presentaties is gevestigd in hartje Zaandam, naast Montroos Administratie & Advieskantoor. Beide bedrijven worden gerund door eigenaar Steve Montroos, ondernemer in hart en nieren.

Steve en z’n team zijn gepassioneerd en zetten altijd de klant voorop, zodat deze tevreden terugblikt op het evenement.

Naast Montroos Vergaderingen & Presentaties en Montroos Administratie & Advieskantoor is Steve eigenaar van het bedrijf Verhuurdersbeheer, waarmee hij studio’s en appartementen binnen en buiten de Zaanstreek verhuurt.

Madeleine voor Montroos vergaderingen en Presentaties

Uw host: Madeleine Romero

Met mijn jarenlange ervaring als Retail expert heb ik me nu verdiept en ontwikkeld in event management. Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk klantvriendelijkheid en klanttevredenheid zijn.

Als jullie gastvrouw ben ik ontzettend blij om jullie te verwelkomen in onze geweldige vergaderruimte. Met mijn warme en vriendelijke persoonlijkheid zorg ik ervoor dat jullie je meteen thuis voelen. Ik let op elk detail en creëer graag een gezellige en uitnodigende sfeer. Of jullie nu een zakelijke vergadering, workshop of presentatie organiseren, ik denk graag met je mee en zorg ervoor dat alles geregeld is, zodat jullie je kunnen focussen op wat echt belangrijk is.

Een passend arrangement gevonden?

DIRECT BOEKEN